avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 505 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... judecarea in lipsa
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

judecarea in lipsa

Care este articolul din Cod proc pen in temeiul caruia pot cere judecarea in lipsa? Este vorba despre partea civila de la o plangere impotriva Ordonantei prin care s'a dispus scoaterea de sub urmarire penala.

Multumesc anticipat.
Cel mai recent răspuns: Gabriela PĂDURARIU , Alte profesii 18:47, 8 Mai 2007
...
Ultima modificare: Duminică, 6 Mai 2007
Gavril, utilizator
da gavrile, esti f. subtil, n-am ce spune!!!:P...doar ca cea care a intrebat n-o sa inteleaga!!!;)
Daca a pus intrebarea respectiva inseamna ca va intelege raspunsul lui Gavril.
crezi?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordonanta de clasare AxinteG AxinteG in ordonanta de clasare nu scrie ca in temeiul art.339 ali4 in termen de 20 zile pot formula plangere impotriva acesteia. in ordonanta scrie: Fata de ... (vezi toată discuția)
Amenda finante si proces septimiu1982 septimiu1982 am primit o amenda pe firma de la finante in 2008.am contestat amenda prin avocat dar intre timp am plecat din tara si am lasat totul balta.acum am proces ... (vezi toată discuția)
Revizuire in penal nelumacea nelumacea Am fost condamnat pentru tentativa de omor, iar vinovatia (intentia) s-a stabilit raportat la o alta stare de fapt decat cea care rezulta din actele medicale ... (vezi toată discuția)