Buna ziua,am contactat o firma pe interent care plaseaza forta de munca pentru UE,in mod special pt germania,de vr eo sapt nu mai pot s iau legatura cu reprezentatii acestei firmei,problema mea este ca in baza unui precontract am achitat o suma de 150 euro si oalta taxa de 100 ron prin transfer bancar.consider ca firma respectiva a sistat activitatea,pe sleau au dat tzeapa,sunt convins c anu sunt singurul in aceasta situati.Credeti ca se mai pot recupera sumele respective?si dak a-s gasi o rezolvare in instanta?
In ultimii 20 de ani au fost date nenumarate exemple de astefel de tepe si nu se invata nimic. Trebuia sa verificati daca firma este inregistrata la OC, este in activitate si, important, daca se regaseste in listele ministerului muncii cu firmele autorizate sa desfasoare asemenea activitati.
Daca aveti datele de identificare ale firmei (verificate) incercati o rezolvare cu ajutorul politiei sau instantei desi nu cred ca veti mai gasi aceasta firma.
Neplata salariului
sypryano
Buna ziua,
As dori sa ma ajutati cu cateva raspunsuri referitor la problema mea. Sunt angajat cu contract de 3 ani la o firma de Arhitectura in Bucuresti. ... (vezi toată discuția)
Accident auto
f1re22
buna ziua,ma numesc T.Alexandru,in urma cu 3 saptamani mergeam pe Str.Orsova,drum cu prioritate,la intersectie cu str. Dezrobiri un nene care avea indicatorul ... (vezi toată discuția)