Eu din ce am vazut legea, nu cred ca se mai depune vreo cerere separata Cererile depuse deja si aprobate la despagubiri, in masura in care la dispozitia comisiilor locale respective exista teren disponibil, vor fi trecute automat pe Anexa 6 la legea 247/2005 (restituirea in natura a terenului). Se face doar o trecere din Anexa 23 sau 25 pe Anexa 6, fara alte formalitati.
Am solicitat la primarie sa'mi puna la dispozitie lista terenurilor disponibile cat si cele inchiriate , concesionate. Mi'au trimis o adresa ca raspuns in care mentioneaza ca nu exista teren disponibil si anexeaza mai multe adrese de la primariile localitatilor vecine care de asemenea confirma ca nu au teren disponibil . Nu au facut nici o referire insa la ce am solicitat eu , adica si acele suprafete inchiriate , concesionate sau imprumutate .. despre care stiu sigur ca exista . Care ar fi pasii de urmat ? As putea sa introduc o actiune in instanta prin care sa oblige primaria sa -mi puna la dispozitie situatia acestora?
Va multumesc f mult !