avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 512 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Legea 67 / 2010
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Legea 67 / 2010

Exista un termen de depunere a cererii in baza legii 67 / 2010 , privind restituirea in natura a terenurilor propuse la despagubiri ?
Cel mai recent răspuns: aurel_vl , utilizator 20:11, 22 Iulie 2010
Eu din ce am vazut legea, nu cred ca se mai depune vreo cerere separata Cererile depuse deja si aprobate la despagubiri, in masura in care la dispozitia comisiilor locale respective exista teren disponibil, vor fi trecute automat pe Anexa 6 la legea 247/2005 (restituirea in natura a terenului). Se face doar o trecere din Anexa 23 sau 25 pe Anexa 6, fara alte formalitati.
Am solicitat la primarie sa'mi puna la dispozitie lista terenurilor disponibile cat si cele inchiriate , concesionate. Mi'au trimis o adresa ca raspuns in care mentioneaza ca nu exista teren disponibil si anexeaza mai multe adrese de la primariile localitatilor vecine care de asemenea confirma ca nu au teren disponibil . Nu au facut nici o referire insa la ce am solicitat eu , adica si acele suprafete inchiriate , concesionate sau imprumutate .. despre care stiu sigur ca exista . Care ar fi pasii de urmat ? As putea sa introduc o actiune in instanta prin care sa oblige primaria sa -mi puna la dispozitie situatia acestora?
Va multumesc f mult !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Alin.3 legea 67/2010 cornel-victor cornel-victor Buna ziua. Intrebarea mea este despre o anumita posibilitate: Socrii mei au castigat un proces privind fondul funciar si trebuie sa li se restituie 4300 mp. ... (vezi toată discuția)
Fond funciar - dispozitii legale contrare ? ContSters190226 ContSters190226 Va supun atentiei doua texte de lege si va rog sa-mi raspundeti daca nu cumva acestea contin dispozitii care se contrazic. Sau, daca nu se contrazic, in ... (vezi toată discuția)
Eliberare titlului de proprietate s-a fãcut legal? valixlm valixlm În anul 1998 un unchi a făcut cerere de moştenire de la unchiul său (frate cu tatal acestuia). Odată cu intrarea în vigoare a legii 67/1990 nepoţii ... (vezi toată discuția)