avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 723 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice inregistrare centrala incidentelor de plati
Discuție deschisă în Achiziţii publice

inregistrare centrala incidentelor de plati

In documentatia de atribuire se solicita ca si conditie obligatorie prezentarea dovezii ca societatea nu este inregistrata in CIP;nu se specifica daca este vorba de bilet la ordin,fila CEC,etc.As dori sa stiu daca este legala aceasta conditie?

Alte discuții în legătură

Recuperare datorie client cu poprire pe cont si inregistrat la cip cu motiv major m0nique m0nique Am avut mai multe file CEC cu scadenta in decembrie 2012 pe care nu le-am introdus in circuitul bancar deoarece clientul care le-a emis ne-a informat ca i-a ... (vezi toată discuția)
Incident de plata-inregistrat corect in cip? MARIANAV MARIANAV Va rog pe cei care ati trecut prin asta sau cunosteti legislatia sa ma indrumati daca am dreptate acuzand banca ca a publicat eronat pe CIP firma la care este ... (vezi toată discuția)
Cec in alb garantie Valeriu Greceanu Valeriu Greceanu Am eliberat unei societati comerciale, in baza unei minute aditionala la un contract comercial, o fila de CEC in alb ca garantie ca voi plati marfa in ... (vezi toată discuția)