avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... procuror militar
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

procuror militar

inteleg ca pentru a dobandi functia de procuror respectiv judecator este necesara admiterea in magistratura,in eventualitatea finalizarii acesteia procurorii si judecatorii se repartizeaza iar apoi dupa o vechime de 6 ani si performante speciae inteleg ca sunt propusi pentru diverse posturi in dna etc,si mai stiu ac tre sa ai cel putin gradul celui la a carui judecata asisti(gradul militar).intrebarea mea este care este metoda de a ajunge provuror militar.este necesara deasemenea cursuri in cadru mapn?
sau se va face impartirea deasemenea in functie de vechime si reputatie?
Cel mai recent răspuns: ContSters114893 , utilizator 15:38, 5 Iunie 2010
Potrivit dispoziţiilor legii de org. judecatoreasca, magistraţii militari au calitatea de ofiţeri activi şi au obligaţia de a respecta ordinele şi regulamentele militare. De asemenea trebuie sa si promoveze ex. de intrare/admitere in magistratura.

probabil o sa par analfabet.dar care este scoala examenele studiile pentru a ajunge magistrat militar?
cum am mai spus, in primul rand trebuie sa fii ofiter activ.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procuror militar ContSters146145 ContSters146145 Ce parcurs trebuie sa urmaresc pentru a deveni procuror militar si care sunt conditiile pentru a accede in aceasta functie. La angajare unde trebuie sa ... (vezi toată discuția)
Admitere magistratura?!? anneka_zarova anneka_zarova Va rog frumos poate cineva sa-mi raspunda la urmatoarea intrebare: Se poate sa dai examen pentru admitere la magistratura provenind dintr-o ramura judiciara ... (vezi toată discuția)
Cum ajung procuror militar szaby_n szaby_n Buna ziua, As avea o intrebare pt a ajunge procuror militar se poate si facultatea de politie si sau jandarmerie sau numai cu cea de armata de ofiteri se ... (vezi toată discuția)