avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 586 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Magistraţi şi Admitere în ... Procuror militar
Discuție deschisă în Magistraţi şi Admitere în magistratură

Procuror militar

Ce parcurs trebuie sa urmaresc pentru a deveni procuror militar si care sunt conditiile pentru a accede in aceasta functie.
La angajare unde trebuie sa te prezinti la M.Ap.N sau la Ministerul Public.
Cel mai recent răspuns: luiza2008 , utilizator 18:33, 19 Iulie 2010
Potrivit dispoziţiilor legii de organizare judecatoreasca (Legea nr.304/2004),magistraţii militari au calitatea de ofiţeri activi şi au obligaţia de a respecta ordinele şi regulamentele militare. De asemenea trebuie sa si promoveze examenul de admitere in magistratura.;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Procuror militar lasa_vrajeala_frate lasa_vrajeala_frate inteleg ca pentru a dobandi functia de procuror respectiv judecator este necesara admiterea in magistratura,in eventualitatea finalizarii acesteia procurorii ... (vezi toată discuția)
Licentiata in drept ! cum pot deveni procuror neavand anii de vechime in campul muncii? annynna annynna buna ziua! va rog mult sa ma ajutati cu un sfat,cum pot deveni procuror? am absolvit fac de drept dar nu am anii de vechime in acest sector de activitate. va ... (vezi toată discuția)
Nu se mai organizeaza concurs de intrare in magistratura pentru cei cu 5 ani vechime danielled danielled Am auzit ca nu se mai organizeaza concurs pentru admitere in magistratura pentru cei cu 5 ani vechime, voi stiti ceva? (vezi toată discuția)