avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

somaj

am intrat in somaj la data de 13.01.2010 pe o perioada de 6 luni in urma concediului de crestere al copilului,as dori sa stiu daca beneficiez de cele 3 luni de prelungire
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 14:08, 4 Iunie 2010
Numai exista acele 3 luni de prelungire. Prevederea respectiva, din OUG 28/2009, s-a aplicat numai pana la 31.12.2009

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prelungirea indemnizatiei de somaj ioanapb ioanapb sunt in somaj din octombrie 2009 si luna aceasta este ultima luna, as dori sa stiu daca beneficiez de prelungirea de 3 luni (vezi toată discuția)
Somaj - concediu maternitate - indemnizatie cic cristinamadalina cristinamadalina Buna ziua, Va rog sa ma ajutati cu cateva lamuriri in legatura cu situatia mea. Firma la care lucrez momentan isi inceteaza activitatea in punctul de lucru ... (vezi toată discuția)
Somaj tehnic ela76 ela76 OUG 28/2009 a introdus o serie de masuri de protectie sociala, printre care si aceea ca, in cazul somajului tehnic, angajatorul si salariatii sunt scutiti de ... (vezi toată discuția)