avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... prelungirea indemnizatiei de somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

prelungirea indemnizatiei de somaj

sunt in somaj din octombrie 2009 si luna aceasta este ultima luna, as dori sa stiu daca beneficiez de prelungirea de 3 luni
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:32, 12 Iulie 2010
Inca nu a aparut nimic legiferat cu privire la prelungirea perioadei de somaj indemnizat.
mi-a spus o cunostinte ca dupa cele 9 luni de somaj ea si-a facut cerere de prelungire si vream sa stiu daca pot si eu
Este vorba de cei care au intrat sub incidenta OUG 28/2009 a carei prevedere de prelungire a perioadei de somaj a fost valabila pana la 31.12.2009

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Somaj elena florina elena florina am intrat in somaj la data de 13.01.2010 pe o perioada de 6 luni in urma concediului de crestere al copilului,as dori sa stiu daca beneficiez de cele 3 luni de ... (vezi toată discuția)
Somaj ioanp ioanp [b]cat timp (in luni) se plateste somajul, la ora actuala:O ?[/b] (vezi toată discuția)
Cum pot sa imi prelungesc perioada de somaj? mariana_combiu mariana_combiu buna ziua! Eu am beneficiat de ajutorul de somaj pana pe 31 martie 2011, timp de 12 luni, dupa ce postul meu de la societatea la care am lucrat s-a ... (vezi toată discuția)