avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1025 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... grupa II de munca
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

grupa II de munca

cum as putea intra in posesia ord 969/1990 emis d MIChP
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 19:47, 4 Iunie 2010
am cautat in programul legislativ pe care il am si nu l-am gasit, doar o HG cu acest nr. si se refera la constituirea unei Comisii guvernamentale, ordin care a si fost abrogat. E oare posibil ca acel ordin solicitat de dvs. sa nu fi fost publicat in MO? Inteleg ca se refera la grupa a II-a de munca, incercati sa-l obtineti de la Casa Judeteana de Pensii.
Ultima modificare: Vineri, 4 Iunie 2010
aianaa, utilizator
Ordinul nr. 969/1990 este un act intern, nu a fost publicat in Monitorul Oficial. Daca intrebati de el, inseamna ca aveti o adeverinta emisa recent de fostul dvs. angajator iar in aceasta adeverinta este mentionat ca temei juridic al incadrarii in grupa II de munca si Ordinul nr. 969/1990.

Solicitati-l fostului angajator, ar trebui sa-l aiba daca tot emite adeverinte in baza unor acte care nu sunt opozabile tertilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordinul nr. 969/1990. tlefter tlefter Unde,cui trebuie sa ma adresez pentru a intra in posesia acestui ordin emis de ministerul chimiei si petrochimiei (Ordin intern). Desi acesta este prezentat ... (vezi toată discuția)
Care este temeiul juridic al eliberarii unei adeverinte din care sa rezulte grupa de munca in care a lucrat un salariat? janina drula janina drula care este temeiul juridic eliberarii unei adeverinte din care sa rezulte grupa in care a fost incadrat un salariat avand in vedere ca ordinul 50 /1990 a fost ... (vezi toată discuția)
Acordare grupa a ii-a de munca Patrick_ Patrick_ Titularului deciziei pensionare din 19.04.1990 care, conform adeverintei eliberata la data de 6.08.2009 de unitatea unde a fost incadrat ca sofer, in perioada ... (vezi toată discuția)