avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 697 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Funcţionarii publici şi ... incompatibilitate consilier local
Discuție deschisă în Funcţionarii publici şi problemele lor juridice

incompatibilitate consilier local

Buna ziua,sunt consilier local si ma confrunt cu urmatoarea problema:CL din care fac parte scoate la licitatie cu strigare, pt.inchiriere un grajd.Intrebarea este-asociatia familiala pe care o detin cu fiul si fratele meu poate sa participe la licitatie?Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Kyandra , moderator 20:01, 4 Iunie 2010
Poate, dar dvs. nu puteti face parte din comisia de licitatie si nici nu veti putea vota HCL de aprobare a rezultatului licitatiei, in cazul in care castiga AF-ul fiului si fratelui dvs.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Licitatie deschisa concesionare islaz comunal ela26 ela26 Am si eu cateva intrebari referitoare la legalitatea unei licitatii pentru concesionarea islazului comunal: - Consilierul local si fratele acestuia pot fi ... (vezi toată discuția)
Situaþie de incompatibilitate clarias clarias Bună seara,sunt consilier local si am o nelămurire-în cazul în care într-o ședință de consiliu se discută prelungirea unui contract cu o ... (vezi toată discuția)
Contract de concesiune teren, conflict de interese ninel777 ninel777 Buna ziua ! Numele meu este Ninel , si sint consilier in cadrul Consiliului local al unei comune. M am comfruntat cu urmatoarea problema. Am primit o ... (vezi toată discuția)