avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 617 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... drepturi banesti necuvenite
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

drepturi banesti necuvenite

Am lucrat 3 ani de zile ca agent de vanzari la o firma de distributie, si dupa ce mi-am dat demisia , am fost actionat de aceasta firma in instanta pentru primirea de foloase necuvenite pentru perioada pentru care am fost angajat si obligarea mea de a restitui aceste sume. De fapt fostul angajator spune ca departamentul salarizare m-a platit luna de luna, timp de trei ani de zile cu sume mai mari decat cele trecute in CIM si ca a fost o regretabila eroare.. De fapt aceste sume sunt comisioanele de vanzari lunare cu care eram platiti in plus fata de CIM, toti agentii din aceasta firma. Mentionez ca nu exista un contract de comisionare anexat la CIM, ci erau niste proceduri interne dupa care se calcula salariul luna de luna. Cum sa fac? Ma poate ajuta cineva?
Cel mai recent răspuns: bogdan.graur , utilizator 10:52, 5 Iunie 2010
daca puteti si demonstra, ceea ce sustineti, se poate rezolva destul de usor.
cum sa demonstrez cand toate documentele sunt la dispozitia angajatorului...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vatamare corporala..si nu numai.... marii marii Buna ziua! De cateva zile am fost vatamata corporal, pe langa vanataile si zgarieturile pe care le am si pentru care voi ridica saptamana viitoare un ... (vezi toată discuția)
Buna ziua, am calitatea de contestator intr-un proces de litigiu ... Aur Elian Aur Elian Buna ziua, Am calitatea de contestator intr-un proces de litigiu de munca (mi s-a desfiintat postul) si instanta a numit un expert in legislatia muncii pentru ... (vezi toată discuția)
Custodie copil ratonu ratat ratonu ratat Am stat impreuna cu o persoana cativa ani, avem impreuna un copil, intre timp ne-am despartit, dar doresc sa ma implic in cresterea copilului. In ultimii doi ... (vezi toată discuția)