As dori sa stiu daca pentru infiintarea unui SRL cu activitate medicala, intr-un spatiu inchriat ,este necesar acordul vecinilor.Mentionez ca vreau sa inchiriez o casa,singur in curte,iar casele vecine sunt la 10 metri de aceasta.Multumesc anticipat ptr. raspunsuri
Eu spun ca nu, acordul vecinilor ar fi necesar numai in cazul in care desfasurarea activitatii SRL-ului ar avea loc intr-o locuinta dintr-un imobil cu mai multe apartamente, caz in care ar fi folosite partile de uz comun asupra carora toti proprietarii au un drept de proprietate in indiviziune si, mai mult decit atit ar putea sa invoce faptul ca un du-te-vino pe holurile proprietate comuna ar produce deranj, mizerie etc.
Daca este vorba despre o casa, situata si la distanta mentionata de celelalte case, eu consider ca nu este nevoie de vreun acord din partea vecinilor, pentru ca nu s-ar incalca dreptul de proprietate al altuia pentru a fi prejudiciat in vreun fel.
Insa, este necesara obtinerea tuturor avizelor impuse de lege!;)
Acordul vecinilor
Alexxa23
Buna ziua,
in cazul in care un SRL este proprietarul unui spatiu, unde isi are sediul social, se mai deschide un nou SRL, cu contract de chirie pe o parte ... (vezi toată discuția)