Buna ziua! Sa trec direct la SUBIECT......Lucrez la o firma,ca vanzatoare din data de 01.08.2008.Cu programul respectiv: o saptamana lucram de luni pana sambata de la 8 - 20 si duminica de la 8 - 17 in care acumulam 81 de ore lucratoare, iar o saptamana eram libera in concluzie lucram 2 saptamani pe luna cu un total de 162 de ore lucratoare.Pe data de 22.05.2010 ma anunta ca si-a deschis un magazin non-stop si ca ne vedem luni la fata locului sa-mi dea mai multe detalii.Pe data de 24 ma duc la servici pe la 11B-) ca asa imi spusese la telefon Sefa.Ea apare pe la 16 -17 dupa ce se invarte ea pe acolo intr-un final ajunge si la mine si imi spune ca aici e magazin non stop si salariul e de 750 lei,la care eu ii spun ca nu cred ca ma pot acomoda cu programul si ca voi fii nevoita sa imi cer concediul de odihna pentru ca se apropie sesiunea si nu imi pot permit sa lipsesc de la examene si ca la magazinul celalant i-am stat deoarece imi convenea programul, a zis ca se mai gandeste si imi da un raspuns,ei bine!ASTEPT!Am lucrat pana pe data de 29.05.2010. in saptamana aceasta am acumulat un total de 72 de ore lucrate din care 10 ore de noapte,i-am zis ca nu pot sa fac fata programului pe care la facut(program 14 ore doua zile la rand dupa care 10 ore de noapte si urma o zi libera si tot asa)mi-a zis ca programul e provizoriu, dar eu nu am auzit de asa ceva,i-am dus o cerere prin care ii mentionam sa-mi plateasca concediul de odihna din toate perioada angajarii adica din data de 01.08.2008 pana pe 29.05.2010.deoarece demisionez si cererea de demisie,nu a vrut sa-mi aprobe asa ceva deoare ce a zis ca nu vin in preaviz,i-am zis ca vin in preaviz 8 ore pe zi timp de 15 zile(asta s-a intamplat sambata)pana la urma am plecat acasa fara nici un nr de inregistrare la vreo cerere si cu gandul ca o sa ma duc maine la servici in preaviz adica 8 ore. A doua zi fiind Duminica ma duc la servici la ora 7 asa era programul si in loc sa stau pana la ora 21 cum era programul facut de ea am stat pana la ora 15 adica 8 ore cum e in preaviz, o sun ii explic situatia si imi zice sa imi vad de lungul nasului si imi inchide telefonul.....eu am plecat acasa ca deja se facu' ora 16.Vin a doua zi la servici in preaviz ..aud ca venise sefu/sefa si le-a zis colegelor sa imi transmita daca vin la servici sa nu ma mai primeasca,auzind acestea ma-m dus la ea la birou sa-mi zica de ce? La care ea mi-a zis ca a procedatat asa din cauza ca nu am stat la servici pana seara ,mi-a zis ca nu fac eu programul ci ea,ca ea e sefa,.....eu i-am zis ca am stat in preaviz conform contractului de munca pe care l-am semnat,ea a zis : si acum ce vreau?,eu:vreau sa-mi faceti lichdare ,la care ea:iti fac lichdarea cand vreau eu nu cand vrai tu ,eu am insistat sa-mi zica cand si unde scrie ca trebuie sa-mi faca lichidarea cand vrea ea ,pana la urma mi-a zis ca pe data de 10.06.2010. se fac lichidarile....:(( am ramas in ceata ...ce puteam sa mai fac? Am uitat sa mentionez ca i-am trimis demisia si cererea de concediul prin posta cu confirmare de primire ......rezulatul e naspa ....mi-a scris pe plic Destinatar MUTAT ,NU CONFIRM ADRESA.....va ROG FRUMOS ce pot sa m-ai fac?
Cel mai recent răspuns:
paulita2010 , utilizator
15:36, 9 Iunie 2010