avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 629 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pot dovedi legii k e nebuna??
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pot dovedi legii k e nebuna??

buna seara!eu locuiesc impreuna cu soacra mea care sufera de depresii si ia pastile pentru asa ceva .la un moment dat incepe sa ne minta sa inventeze tot felu de lucruri numai sa ma faca sa ma cert cu sotul.la un moment dat m-am gandit si la divort din cauza acestor probleme dar este o problema.eu momentan nu am nici un venit si am un sugar de 2 luni .exista posibilitatea sa imi ia fata daca eu dovedesc ca CU ajutorul parintilor mei voi avea grija de ea???????imi este foarte teama ca legea sa imi ia fata si sa creasca in preajma soacrei :((:((:((
Cel mai recent răspuns: loricica79 , utilizator 16:08, 7 Iunie 2010
nu are cum sa iti ia copilul prin lege ci doar sa ti-l ia cu forta ,nu conteza daca tu ai un job important este sa ai o familie care sa te ajute sa dovedesti autoritatii tutelare ca ai conditii de crestere pt copil ...vb din experienta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Divort si soacra irisg irisg Sunt in plin divort cu sotul meu si avem doi copii minori. Pana ce nu am intenat divort sotului totul a fost ok intre copii si mine. Soacra fiind cea care avea ... (vezi toată discuția)
Custodie tata ContSters118682 ContSters118682 Buna ziua La sfarsitul lunii august voi naste un copil in afara casatoriei. Tatal vrea sa-l recunoasca din secunda in care-l nasc dar doar pentru a-l putea ... (vezi toată discuția)
Certificat nastere copil in lipsa tatalui Popescu100 Popescu100 Buna ziua, sunt casatorita legitim dar nu mai stau impreuna cu sotul meu de ceva vreme, sapamana trecuta am nascut iar sotul meu nu doreste sa dea buletinul ... (vezi toată discuția)