avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 445 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice PFA, II, AF - Persoana fizica ... Asociatie Familiala - costuri infiintare
Discuție deschisă în PFA, II, AF - Persoana fizica autorizată, Întreprindere individuală, Asociaţie familială

Asociatie Familiala - costuri infiintare

cat mar costa o asociatie familiara
Cel mai recent răspuns: Dyngo , utilizator 17:40, 8 Iunie 2010
nu exista asa ceva.
exista asociatie familiala
costurile de constituire nu depasesc 800 lei cu tot cu avocat
E Familiala (nu familiara) . Imi puteti face legatura cu cineva care se ocupa de asa ceva??
eu sunt din alba iuliasi maocup cu asa ceva. din alte localitati... nu stiu pe cine v-as recomanda.
.Eu sunt Din Balotesti Jud Ilfov
Iata lista cu avocati din judetul Ilfov:
[ link extern ]

L.C.

Alte discuții în legătură

Pfa-asociatie fam magda69 magda69 Buna seara. Daca avem pfa putem trasforma in asociatie familiara? daca se poate cum se procedeaza , taxele sunt mai mari ?si care sunt actele ... (vezi toată discuția)
Infiintarea unei societati AmaliaPopescu AmaliaPopescu Doresc sa deschid un coafor in provincie unde sa lucrez doar eu.De ce acte am nevoie pentru infiintarea unei societati sau asociatie familiala?Cum se poate ... (vezi toată discuția)
Infiintarea asociatiilor de proprietari Stefan Ioana Stefan Ioana Doresc sa infiintez o asocietie de proprietari in blocul in care locuiesc. Iata capatul de tabel pe care l-am făcut asa cum spune in lege NORME METODOLOGICE ... (vezi toată discuția)