avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 902 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Achiziţii publice Achizitii publice
Discuție deschisă în Achiziţii publice

Achizitii publice

In cazul unei atribuiri unei licitatiii sub 50 % din valoarea estimata in urma fazelor PT si SF ce forma de contestatie exita?
Cel mai recent răspuns: irina_stirbu2000 , utilizator 15:01, 8 Iunie 2010
Din cate stiu eu ,cand se ofera sub 85% din suma postata, se cer lamuriri de catre autoritatea contractanta. Daca acestea nu sunt concludente si nu sunt convingatoare,comisia poate descalifica ofertantul.
De regula unii smecheri,cu concursul comisiei,ofera putin ,dupa care intocmesc acte aditionale si suplimenteaza suma(cu concursul beneficiarului)
Daca sunteti ofertant ,puteti contesta la CNSC procedura de atribuire ,solicitand anularea raportului procedurii si a actelor subsecvente motivat tocmai de valoarea foarte mica a ofertei castigatoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pret neobisnuit de scazut teodor82 teodor82 Buna ziua. In cazul in care oferta financiara pentru o licitatie este mai mica decat 85% din valoarea estimata a contractului, ofertantul care a inaintat-o ... (vezi toată discuția)
Evaluarea ofertei LOREDANITA LOREDANITA Buna ziua, O autoritate contractanta poate respinge o oferta pe motivul ca preturile materialelor si al manoperei este mai mare decat cel practicat pe ... (vezi toată discuția)
Pret neobisnuit de scazut dddimitriu dddimitriu Am castigat o licitatie - criteriul: pretul cel mai scazut - la diferenta de 43 lei (patruzecisitrei!!) fata de o alta firma. AC imi solicita raspuns si ... (vezi toată discuția)