avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 359 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... CARD BANCAR
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

CARD BANCAR

Buna ziua,vreau sa intreb daca o Banca te poate obliga sa-ti faci un card bancar pe care tu nu-l doresti.Cand ai solicitat creditul nu ai fost informat de acest lucru,iar dupa ce a fost aprobat si esti chemat la banca in vederea acordarii lui ti se spune ca este obligatoriu sa-ti faci si cardul respectiv(care bineinteles are si el niste costuri).Cum as putea refuza acel card avand in vedere ca am nevoie de creditul aprobat.
Va doresc o zi frumoasa !
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 12:20, 5 Iunie 2010
Buna ziua !
Avand in vedere ca acordarea creditului se face pe baza unui contract intre parti, singurele solutii sunt fie neacceptarea clauzelor contractuale si implicit a creditului, fie, in cazul ca ati semnat contractul, actiune in instanta pentru anularea clauzelor abuzive.
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Mediatorul bancar Seffer Laurentiu Seffer Laurentiu Dupa cum ati fost informat in 28 ianuarie 2010 a avut loc lansarea oficiala a Uniuni Mediatorilor Bancari in vederea medieri conflictelor si disputelor dintre ... (vezi toată discuția)
Incheiere asigurare pentru posesorul unui card de credit vlad nicolae vlad nicolae Buna ziua ! Am un card de credit emis de o societate bancara nefinanciara, Cand am platit ultima rata, am intrebat daca este necesara actualizarea datelor ... (vezi toată discuția)
Anulare antecontract vanzare-cumparare tomytagabi tomytagabi Buna ziua, Am facut un antecontract de vanzare cumparare ca prima etapa in achizitionarea unei case. Bineinteles cu clauzele aferente in caz de razgandire ... (vezi toată discuția)