avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1752 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... pensie alimentara
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

pensie alimentara

buna ziua!
as dori sa stiu care este procentul de pensie alimentara pentru un copil dintr-o casatorie anterioara a iubitului meu!
el a divortat prin 2004, lucreaza in MAI...atunci avea un salariu de aproximativ 1500 ron in care intra si norma de hrana si toate sporurile care mai sunt pe langa..iar judecatorul a decis sa ii acorde 600 ron!de 2 ani are salariu cu tot cu sporuri 1800 de ron iar fosta sotie dorea sa il dea in judecata sa ii mareasca pensia..dar nu a facut-o pentru ca a fost sfatuita ca o sa primeasca mai putin!
ideea este ca el are salariu de baza undeva la 1200 de ron acum si norma de hrana si cu celelalte sporuri sunt cam de 600 ron, aceste sporuri se iau in calcul la stabilirea pensiei?adica acestea pot fi date sau nu!
cum de la 1 iunie se va opri si 25% din salariu...cam care ar fi suma pentru pensia alimentara?:stunned::stunned::stunned:
multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: conico , utilizator 16:30, 5 Iunie 2010
am inteles!multumesc foarte mult pentru amabilitate!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul pensie de intretinere marilenabaiko marilenabaiko La calculul pensiei de intretinere se ia in considerare si norma de hrana ? (vezi toată discuția)
Pensia alimentara 14031979 14031979 Buna ziua.Am si eu o problema legata de pensia alimentara.Sunt divortata de 5 ani si am o fetita de 8 ani.La divort s-a stabilit o pesie lunara de intretinere ... (vezi toată discuția)
Stabilirea pensiei alimentare de catre instanta irina.comardici irina.comardici Buna ziua, La stabilirea pensiei alimentare care venituri trebuie sa le ia in calcul instanta? Ia in calcul norma de hrana si sporurile? (vezi toată discuția)