avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1087 soluții astăzi

Joi, 20 martie, are loc evenimentul: Impozitul minim global de 15%: Cadrul de implementare a Directivei Pillar 2 în România. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general tastare gresita in casa de marcat
Discuție deschisă în Contabilitate în general

tastare gresita in casa de marcat

am tastat gresit in casa de marcat datecs micro ecr mp 5000 pretul la un produs ..pot sa anulez aceasta operatiune ??
Multumesc !!
Cel mai recent răspuns: madymary33 , utilizator 13:59, 5 Iunie 2010
se putea atunci imediat insa daca ati facut alt bon dupa mine si 99%este corect trebuie sa atasati la raportul lunar un proces verbal in care specificati valoarea eronat introdusa cititi si alte discutii pe aceasta tema sau consultati firma care va fiscalizato pe produse ei stiu sigur
multumesc pentru raspunsul prompt !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tastare bon fiscal eronat ADRIANA-MIHAELA ADRIANA-MIHAELA va rog sa-mi spuneti si mie, in cazul in care am un PFA -cu punct de lucru, din greseala am tastat eronat un bon fiscal pe casa de marcat . ce solutie am ca sa ... (vezi toată discuția)
O greseala la casa fiscala gicubutnaru gicubutnaru Va rog mult sa ma ajutati intr-o problema: Sint vinzator,am introdus in casa fiscala o suma(21),dupa care a urmat codul produsului( probabil incorect),mi-a ... (vezi toată discuția)
Bon fiscal marcat ca fiind incasat numerar, dar care a fost incasat prin pos (cu card-ul) Tamara1987 Tamara1987 Buna, Va rog mult sa ma ajutati si pe mine cu un raspuns asupra urmatoarei chestiuni:- am tastat pe casa de marcat un bon fiscal ca fiind incasat numerar, ... (vezi toată discuția)