avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 955 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Analiza Muncii orientata pe detinatorul postului de ...
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Analiza Muncii orientata pe detinatorul postului de munca

Selectia profesionala presupune derularea unor activitatii specifice care pot avea 2 activitatii majore;examinarea psihologica si examenul de cunostiinte.Deci,intrebariile pe care si le pune cel implicat in selectia de personal sunt;

-Candidatul pentru postul X are abilitatii psihologice pe care le solicita postul respectiv de munca si care sa fie un indicator al succesul profesional viitor? Intrebarea vizeaza candidatii neinitiatii in profesie, pe cei lipsiti de experienta necesara ocuparii postului de munca.

-candidatul pentru postul X are cunostiintele si deprinderiile solicitate de postul pe care doreste sa-l ocupe? In acest caz este vbb de persoane cu experienta,calificate.

-Candidatul pentru postul X este o persoana calificata dar care este profilul sau psihologic?Ii ofera acesta baza pentru a promova,pentru a face fata schimbariilor tehnologice si pentru a rezista in timp la solicitariile postuluim de munca?
Cel mai recent răspuns: Liviu Tudoran , Consultant resurse umane 14:22, 5 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Sanse de angajare! bogdan_lacraru bogdan_lacraru Majoritatea fimelor sau marilor companii (cu atat mai mult companiile multinationale) urmeaza un anume model din Occident in ceea ce priveste interviul si ... (vezi toată discuția)
Calificarea angajatului DianaTrisca DianaTrisca Buna, Cum este cel mai corect sa angajezi o persoana, in functie de calificarea sau in functie de experienta in munca. De exemplu, pentru postul de tamplar, ... (vezi toată discuția)
Sc plasare forta de munca ai.ciprian ai.ciprian Buna ziua Am o dilema. Am un SRL, CAEN 7450, mai exact: Selectia si plasarea fortei de munca. Scopul meu este urmatorul: vreau sa plasez bone ... (vezi toată discuția)