este vorba de o persoana care a fost extradata din Romania ,,condamnata pentru o
fapta pentru care in Romania areNUP,in urma cercetarilor efectuate ,dar in perioada
in care se efectua ancheta a fost extradat, si apoi a primit decizia de NUP ,a fost
judecat si condamnat in 2009 pe baza informatiilor primite din Romania,si anume un
e-mail cu informatii despre el si alte 6 persoane care nu au nici o legatura cu cauza,dar totusi datele lor personale si fotografiile au fost transmise instantei din
tara respectiva,precizez ca acest e-mail nu este semnat de nimeni,nici nu se stie de
ce serviciu a fost trimis,este scris in engleza ,nu are nici o traducere oficiala deci
judecatoarea l-a inteles cum a vrut dansa,.procesul a fost judecat in mai 2009 iar
recursul este in 2011 nov. NUP nu a fost trimis oficial de aut romane si depus de
noi in instanta,tradus si apostilat, totusi nu a fost luat in seama,persoana judecata
in momentul de fata nu are nici un act de identitate, deoarece dupa ce a fost predat
de romani, in tara respectiva au disparut si CI si pasaportul, in hotararea de con
damnare sunt trecute alte date ale parintilor si alt domiciliu nu cel real, pt ca instanta
nu a avut actele sale,deci concret nu aveau cum sa-l identifice,am contactat un
avocat din buc. i-am prezentat situatia si a spus ca se poate face plangere la CEDO
dar dupa cele citite pe forum nu prea inteleg,hotararea nu este definitiva,iar in
tara nu stiu daca pot cere autoritatilor sa trimita oficial informatii si date concrete
despre pers respectiva eventual prin consulat, sau ministerul justitiei,am platit o
suma consistenta numai pentru a prezenta cazul si documentele,urmeaza o suma
si mai mare pentru a se studia dosarul ceva nu mi se pare corect,sunt dezorientata
mai ales ca persoana are prezentare la fiind avocat cedo,va rog sa ma ajutati cu
un sfat pentru ca nu vreau sa gresesc