Buna ziua. Am fost inselat. Lucrez in strainatate si inca in timpul casatoriei i-am trimis fostei sotii, banii necesari pt cumpararea unui apartament si a unei garsoniere. Am fost asigurat de catre fosta sotie ca imobilele sunt inscrise pe numele ei, deci logic, cum suntem casatoriti, sunt bunuri comune. Dar dupa divort, cand am decis sa cer partajul bunurilor comune, am aflat ca de fapt, apartamentul este inscris pe numele fratelui ei, iar garsoniera este inscrisa pe numele parintilor ei. Deci, nu ai nimic de impartit. Vreau sa demonstrez ca am fost inselat. Pt asta trebuie sa relationez data cand eu am trimis banii, cu datele cand fratele si parintii ei, au "cumparat" imobilelor.
Am contactat un avocat, care sa obtina informatia. Acesta a cerut informatia in cadastru dar aceasta informatie este incompleta.
Cum pot obtine un Extras de Carte Funciara, unde sa apara si data exacta a "cumpararari" sau a inscrierii fiecarui imobil?
Se poate cere prin internet, platind taxa corespunzatoare cu cardul, sau prin transfer bancar?
Buna ziua !
Va dau o veste proasta , dar lipsa luarii de catre dvs. a unor minime masuri de precautie s-ar putea sa va coste f.f. scump , pt. ca este foarte greu de dovedit si de castigat in consecinta . Extrasul de carte funciar il puteti solicita si primi doar in cadrul unui proces dat fiind faptul ca este inscris pe numele fratelui sotiei dvs. .:angry: