avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 147 soluții astăzi

Joi, 10 aprilie, are loc evenimentul: Diurne 2025 - Regimul fiscal și juridic al indemnizațiilor pentru munca în deplasare. Participă →

Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale credit la banca
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

credit la banca

daca am un credit la banca pe scoietate si nu mai reusesc sa il platesc pentru ca nimic nu mai merge bine ce s-ar putea intampla avand in vedere casocietatea nu are niciun bun delatefl nici eu ca unic administrator nu am nimic pe numele meu ... as putea face puscarie ???

Deci chiar as vrea cxe masuri ar putea lua... Ma ajuta cineva ?
Ultima modificare: Duminică, 6 Iunie 2010
Claudiu.Grasu, utilizator
Cel mai recent răspuns: Claudiu.Grasu , utilizator 13:22, 6 Iunie 2010
Banca va incerca sa execute garantia adusa la incheierea contractului.
Daca nu exista nici o garantie iar societatea nu are active care sa poata fi executate nu se va putea recupera debitul.
In functie de clauzele contractulale, dvs ca administrator, ati putea avea o raspundere de natura civila.
In masura in care la intocmirea contractului de credit au existat activitati de natura a angaja raspundrea penala a administratorului societatii atunci ati putea raspunde inclusiv penal.
Ma refer la declaratii false, la inscrisuri contrafacute care sa arate o alta stare financiara a societatii decat cea reala, la documente contabile neconforme cu realitatea, etc.
Totul era ok la societate.. nu am falsificat nimic...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Dreptul unei banci de a fi parte civila intr-un proces penal danilamargareta danilamargareta AM LUAT NISTE CREDITE DE LA O BANCA CU GARANTIE IMOBILIARA SI IN MOMENTUL DE FATA AVEM UN DOSAR PENAL PE ROL DEOARECE CREDITELE AU FOST LUATE PE PERSOANE ... (vezi toată discuția)
Este infractiune de fals material in iscrisuri sub semnatura privata si produce consecinte juridice? Constantin Alexandru Radu Constantin Alexandru Radu Concret, cineva a obtinut cu un imprumut de 20.000 de lei, de la o banca comerciala si a platit ratele la zi, din ianuarie 2009. A completat o adeverinta ... (vezi toată discuția)
Fals in inscrisuri Elena2014 Elena2014 Buna ziua. Va rog sa-mi spuneti ce inseamna fals in inscrisuri sub semnatura privata? Cum se pedepseste falsul in inscrisuri?? Multumesc (vezi toată discuția)