avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... tot noi
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

tot noi


sall dragilor.ce bine ar fii fost sa ne putem lungii cu vorba pe forum dar.... asa ca ma limitez si va spun ca ce-mi doresc eu mie si piciului meu sa va dea D-zeu si voua si celor dragi,deci intru in subiect si va rog sa-mi spune-ti si mie ce inseamna " cu atac odata cu fondul"
multumesc si
Cel mai recent răspuns: Corina Capotã , Avocat 20:19, 5 Iunie 2010
Adica unirea exceptiei cu fondul, sau admiterea sau respingerea unei exceptii sau Incheierea de sedinta, dupa caz, poate fi atacata numai dupa pronuntarea hotararii odata cu atacarea sentintei instantei de fond, respectiv printre motivele de apel/recurs, dupa caz, puteti invoca si motive de nelegalitate sau netemeinicie a admiterii/respingerii exceptiei sau a continutului Incheierii de sedinta, dupa caz. ;)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Rejudecare dupa contestatie in anulare natyca natyca Buna ziua Va rog un sfat cu privire la modul in care se va rejudeca dosarul dupa admiterea contestatiei in anulare... Contestatia in anulare a fost admisa ... (vezi toată discuția)
Cum formulez o cerere in apel DGG DGG Buna ziua. As vrea sa stiu daca este bine cum am formulat aceasta cerere in apel, de mai jos. ... (vezi toată discuția)
Recurs impotriva incheierii miruna.c miruna.c speta e asa: odata cu recursul am ridicat o exceptie de neconstitutionalitate. recursul s-a solutionat pe 30 nov. asa : respinge recursul ca nefondat. despre ... (vezi toată discuția)