avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 185 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Cum formulez o cerere in apel
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Cum formulez o cerere in apel

Buna ziua.
As vrea sa stiu daca este bine cum am formulat aceasta cerere in apel, de mai jos.
APEL
impotriva : - sentintei civile nr ....4.03.2014 , dosar ..../302/2013 , Judecatoria sector 5 Bucuresti , Complet ... Civil ca urmare a nelegalitatii si netemeiniciei hotararii date precum si a incalcarii de catre instanta de fond a drepturilor noastre la un proces drept si impartial prin partinirea evidenta a intimatilor
- incheierilor interlocutorii si preparatorii din 27.01.2014 , 24.02.2014 si 3.03.2014 ca urmare a nelegalitatii si netemeiniciei pronuntarilor din acele incheieri

si va solicitam : - admiterea apelului
- anularea hotararii instantei de fond si rejudecarea pe fond a procesului iar daca veti veti considera ca nu exista motive de anulare a hotararii , solicitam schimbarea in tot a hotararii din sentinta apelata prin rejudecarea cererii de chemare in judecata , respectiv admiterea exceptiilor invocate de noi , apelantii si respingerea tuturor cererilor formulate de reclamanti ca urmare a admiterii exceptiilor cat si pe fondul cauzei
- schimbarea in tot a incheierilor interlocutorii si premergatoare din 27.01.2014 , 24.02.2014 si 3.03.2014
Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: DGG , utilizator 14:47, 20 Mai 2014
Instanta de apel verifica legalitatea hotararii atacate in limitele cererii de apel care trebuie sa fie intocmita dupa studierea dosarului.
Inteleg ce spuneti , va multumesc cu tot respectul , insa as fi foarte multumit daca v-ati exprima parerea asupra ceea ce vedeti scris , in special punctul unde am solicitat si anularea sentintei si schimbarea in tot a hotararii date . Le pot cere pe amndoua odata asa cum am facut in textul respectiv ? Ce consecinte are faptul ca am cerut simultan si anularea si schimbarea in tot a sentintei ?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Taxa de timbru achitata. cerere anulata ca netimbrata. cerere de reexaminare sau apel? mariusstoican mariusstoican Buna ziua, Am formulat o cerere avand ca obiect contestatie la executare impotriva unei executari silite al carei titlu executoriu avea termenul de ... (vezi toată discuția)
Casare incheiere cu retinere aidu aidu [i]casare [/i]este acelasi lucru cu instanta de apel va anula in tot procedura urmata si hotararea pronuntata? Pot, in litigiu de munca, sa solicit casarea ... (vezi toată discuția)
Tot noi ivanflorentina50 ivanflorentina50 sall dragilor.ce bine ar fii fost sa ne putem lungii cu vorba pe forum dar.... asa ca ma limitez si va spun ca ce-mi doresc eu mie si piciului meu sa va dea ... (vezi toată discuția)