Buna ziua.
As vrea sa stiu daca este bine cum am formulat aceasta cerere in apel, de mai jos.
APEL
impotriva : - sentintei civile nr ....4.03.2014 , dosar ..../302/2013 , Judecatoria sector 5 Bucuresti , Complet ... Civil ca urmare a nelegalitatii si netemeiniciei hotararii date precum si a incalcarii de catre instanta de fond a drepturilor noastre la un proces drept si impartial prin partinirea evidenta a intimatilor
- incheierilor interlocutorii si preparatorii din 27.01.2014 , 24.02.2014 si 3.03.2014 ca urmare a nelegalitatii si netemeiniciei pronuntarilor din acele incheieri
si va solicitam : - admiterea apelului
- anularea hotararii instantei de fond si rejudecarea pe fond a procesului iar daca veti veti considera ca nu exista motive de anulare a hotararii , solicitam schimbarea in tot a hotararii din sentinta apelata prin rejudecarea cererii de chemare in judecata , respectiv admiterea exceptiilor invocate de noi , apelantii si respingerea tuturor cererilor formulate de reclamanti ca urmare a admiterii exceptiilor cat si pe fondul cauzei
- schimbarea in tot a incheierilor interlocutorii si premergatoare din 27.01.2014 , 24.02.2014 si 3.03.2014
Va multumesc !
Inteleg ce spuneti , va multumesc cu tot respectul , insa as fi foarte multumit daca v-ati exprima parerea asupra ceea ce vedeti scris , in special punctul unde am solicitat si anularea sentintei si schimbarea in tot a hotararii date . Le pot cere pe amndoua odata asa cum am facut in textul respectiv ? Ce consecinte are faptul ca am cerut simultan si anularea si schimbarea in tot a sentintei ?
Tot noi
ivanflorentina50
sall dragilor.ce bine ar fii fost sa ne putem lungii cu vorba pe forum dar.... asa ca ma limitez si va spun ca ce-mi doresc eu mie si piciului meu sa va dea ... (vezi toată discuția)