avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2064 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Bani din reclame pe Internet?
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Bani din reclame pe Internet?

Buna seara! Banii din reclame pe site-urile de pe Internet sunt impozitati prin impozitul pe venit?? Ce se intampla daca nu se declara aceste venituri??
Cel mai recent răspuns: Iulian81 , utilizator 14:06, 6 Iunie 2010
~ Conținut șters la cerere ~
Iulian81 a scris:
Buna seara! Banii din reclame pe site-urile de pe Internet sunt impozitati prin impozitul pe venit?? Ce se intampla daca nu se declara aceste venituri??

1. Da, daca veti emite facturi.
2. Daca nu intocmiti facturi, aparent nu datorati impozit, dar incalcati prin aceasta Legea contabilitatii si savarsiti si acte de evaziune fiscala pentru care vi se vor calcula - dupa stabilirea prejudiciului datorat statului - dobanzi, penalitati, majorari. De asemenea, veti putea fi condamnat pentru evaziune fiscala. ;)
Si cam ce impozit? Tot 16%?
~ Conținut șters la cerere ~

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Incadrare incorecta impozit pe venit/impozit pe profit - evaziune? roland81 roland81 Stimati juristi/avocati, Am sa va prezint in cele ce urmeaza situatia in care ma aflu solicitand astfel cat mai multe opinii pertinente care sa ma ajute sa ... (vezi toată discuția)
Neplata impozitului pe salariu carmen58 carmen58 Din luna Mai pana in luna Decembrie 2007 nu am platit impozitul pe salariu aferent perioadei nici pana astazi .Am platit doar la ITM pentru cartea de munca pe ... (vezi toată discuția)
Constituie caz de evaziune fiscala? roland81 roland81 Stimati juristi/avocati, Am sa va prezint in cele ce urmeaza situatia in care ma aflu solicitand astfel cat mai multe opinii pertinente care sa ma ajute sa ... (vezi toată discuția)