avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1112 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Ajutorul social si executarea silita
Discuție deschisă în Executare silită

Ajutorul social si executarea silita

In continuarea intrebarii puse,va rog sa-mi mai transmiteti,daca cel in cauza detine de la primaria localitatii,fonduri de ajutor social,acestea pot fi supuse executarii silite?
Cel mai recent răspuns: Marius Zaharia , Avocat 14:43, 6 Iunie 2010
Buna ziua !
Avand in vedere prevederile art.409, alin.(7) c.p.c., aceste indemnizatii nu pot fi urmarite pentru nici un fel de datorii.
Cu stima !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Abuz al executorului judecatoresc prin poprire fara titlu executoriu(doar prin adresa de "revenire") rodica_post rodica_post Va rog,daca se poate sa-mi oferiti un raspuns la urmatoarea intrebare: -Se poate pune poprire pe o pensie de boala -revizuibila-in cuantum de 359 lei ... (vezi toată discuția)
Poprire concediu de odihna va rog ajutati-ma cu un raspuns FlowGj FlowGj Buna ziua, Am lucrat in cadrul unei firme pana acum cateva saptamani. Timp de 1 an am avut o poprire pe salariu de 33 % si mi se aplica doar la venitul net. ... (vezi toată discuția)
Poprire pe indemnizatie de handicap danut_daniel danut_daniel buna dimineata. o indemnizatie de handicap (platita in baza legi 448/2006 privind protectia persoanelor cu handicap) poate fi supusa executari silite, ... (vezi toată discuția)