avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 898 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu fara plata
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu fara plata

sunt de profesie asistenta medicala si acum lucrez in Romania la un spital de stat; doresc sa plec in strainatate sa lucrez cu contract ca asistenta medicala si doresc sa stiu pe ce perioada pot sa plec de la actualul servici in concediu fara plata . Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: FLORIN VASILIU , Consultant resurse umane 07:28, 7 Iunie 2010
Pe o perioada de maxim 90 de yile, dar puteti solicita si suspendarea contractului de munca prin acordul partilor pe o perioada mai mare
180 de zile intr-un an la unele societati specificate in Regulamentul de Ordine Interna.
Ultima modificare: Luni, 7 Iunie 2010
FLORIN VASILIU, Consultant resurse umane

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu fara salar spidy spidy salutare am tot citit aici pe forum despre concediu fara salar dar nu am gasit ceva ce sa ma ajute pe mine.Mama mea lucreaza in cadru unui spital municipal din ... (vezi toată discuția)
Concediu fara plata acilian acilian Buna ziua, Lucrez intr-o societate cu actionariat majoritar de stat, mai exact, la o companie de apa de 17 ani ca laborant, in paralel cu ... (vezi toată discuția)
Cfp melcsy melcsy daca salariatul deja anul acesta a fost in concediu fara plata trimis de catre angajator 15 zile in ianuarie, anul acesta mai poate sa mearga in CFP la cererea ... (vezi toată discuția)