avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1029 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Probleme privind insolvenţa, ... datorii catre o societate intrata in faliment
Discuție deschisă în Probleme privind insolvenţa, lichidarea judiciară şi falimentul

datorii catre o societate intrata in faliment

Buna .eu si sotul meu suntem asociati intro firma,el este si administratorul firmei.Avem o datorie catre o societate care a intrat in faliment ,aceasta ramane sa se achite catre banca prin cladirile puse gaj si automobil. nu stiu daca este insa suficient ... intrebarea mea este in ce masura ne afecteaza pe noi ca si datornici ai acestei firme. :-/
Cel mai recent răspuns: IKALIKA , utilizator 12:31, 28 Noiembrie 2011
Daca societatea creditoare a intrat in procedura de insolventa atunci cu siguranta a fost numit un administrator / lichidator judiciar care a preluat administrarea societatii.
Cu siguranta veti fi somati sa va achitati datoriile catre societatea creditoare aflata in insolventa. Daca acel imprumut a fost si garantat atunci este posibil ca bunurile care au constituit garantia sa fie executate silit.
SI EU AM O INTREBARE ASEMANATOARE: O FIRMA INTRA IN FALIMENT IAR EU CA PERSOANA FIZICA AM DATORII CATRE FIRMA RESPECTIVA. MAI TREBUIE SA PLATESC ACELE DATORII? DACA DA, FIRMA RESPECTIVA ARE DREPTUL SA IMI APLICE PENALITATI DIN MOMENTUL IN CARE A INTRAT IN FALIMENT SI A FOST PRELUATA DE CATRE ALTCINEVA? FACTURILE IMI VIN DE LA FIRMA INTRATA IN FALIMENT SI CU PENALITATI, NU DE CATRE CEI CARE AU PRELUAT-O! ASTEPT UN RASPUNS CAT SE POATE DE URGENT.
MULTUMESC

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita, va rog sa inteleg si eu impexvladel impexvladel Am garantat cu apartamentul pentru o ruda la un credit pe firma. Am inteles ca firma e la tribunal cu proces de faliment. In situatia mea mai sunt alte 3 ... (vezi toată discuția)
Insolventa faleza faleza ce se intampla cu creditele unei societati aflate in insolventa (vezi toată discuția)
Sc-garanta pentru o sc insolventa din 2009. executare silita asupra sc-garanta est est buna ziua, am calitatea de debitoare-garanta a unei SC aflata in insolventa din 2009. In 2008, firma noastra a girat cu un bun mobil, pentru o firma care ... (vezi toată discuția)