avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1329 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de munca post pensionare
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de munca post pensionare

cit timp mai poate muncii, legal , un salariat caruia i-a sosit decizia de pensionare?
Cel mai recent răspuns: Gabriel Amironesei , Consilier juridic 12:56, 7 Iunie 2010
1. Daca i-a incetat CIM cu data primirii deciziei de pensionare si s-a incheiat un nou CIM, acesta poate continua activitatea atata vreme cat angajatorul si angajatul pensionar sunt de acord.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Completare cm urgent sadaka sadaka Buna , Va rog sa imi spuna si mie cineva cum se trece corect in CM unui angajat care s-a pensionat prelungirea contractului de munca( continuarea ... (vezi toată discuția)
Salarii compensatorii Monica H. Monica H. cazul meu e cam asa: un salariat a primit decizie de pensionare pt limita de vasta in luna mai, insa lucreaza in continuare in baza aceluiasi contract de ... (vezi toată discuția)
Pensionar cflori2002 cflori2002 buna ziua, am un salariat care mi-a adus decizie de pensionare la limita de varsta. eu ii inchid contractul individual in desfasurare si ii deschid altul ? el ... (vezi toată discuția)