avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1038 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită recuperare prejudiciu
Discuție deschisă în Executare silită

recuperare prejudiciu

Buna ziua din nou. Inca o problema si am nevoie de ajutorul dvs. Am fost furat, am facut plangere , hotii au fost prinsi in flagrant in acelasi tip de furt si in acelasi loc iar acum sunt in proces cu ei. Am de recuperat 28000 ron. Vreau sa stiu ce trebuie sa fac sa recuperez acesti bani si daca mai pot cere si altfel de daune. Multumesc
Cel mai recent răspuns: daniel_e36 , utilizator 13:10, 7 Iunie 2010
Costituiti-va ca parte civila in procesul penal, iar atunci cand veti avea o sentinta civila definitiva, mai ales pentu prejudiciul creat prin savarsirea faptei penale, puneti-o in executare.
Si daca nu au nimic pe numele lor ce se intampla?
Ramaneti cu prejudiciul nerecuperat.
Puteti insa sa apelati la un avocat care sa va indrume cum sa procedati sa va inscrieti creanta in arhiva elecronica mobiliara.
Asta ce reprezinta ? " creante .... Pot recupera ceva prin modalitatea asta?
Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt din auto - hoti prinsi ministru_ ministru_ Buna seara! Saptamana trecuta mi-a fost sparta masina din fata blocului si mi s-a furat un gps si un detector de radar. Am fost la politie, am dat o ... (vezi toată discuția)
Care e procedura pentru furt in hipermarket? anamarian anamarian acolo se fura foarte mult ,e posibil sa trimita prin fax sesizare catre politie cu datele celui prins asupra faptului si politia sa ia pe urma masuri?sau ... (vezi toată discuția)
Recuperare prejudiciu - furt AndreeaMarin AndreeaMarin Buna ziua, In urma cu ceva timp mi-a fost spart apartamentul, furt in urma caruia m-am ales cu un prejudiciu de X RON. Hotul a fost prins, a venit cu ... (vezi toată discuția)