avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 205 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... reluare activitate dupa CIC
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

reluare activitate dupa CIC

As vrea sa stiu daca la reluarea activitatii dupa revenirea din CIC se mai sustine vreun test sau se aplica direct art.17(1) din Legea 330/2009 pentru o salariat cu CIM.
Cel mai recent răspuns: Isa Radov , Consultant resurse umane 13:36, 7 Iunie 2010
Cf CCM unic la nivel national, dupa reluarea activitatii nu puteti fi concediata timp de 6 luni pentru necorespundere profesionala, intrucat aceasta perioada este considerata de readaptare profesionala. (art. 76(3) din CCMUN)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediu de crestere copil in varsta de pana la 2 ani mruazl@yahoo.com mruazl@yahoo.com la revenirea la vechiul loc de munca dupa efectuarea concediului de crestere a copilului in varsta de pana la 2 ani, este nevoie de o examinare, testare din ... (vezi toată discuția)
Salariu dupa cic marianicoo marianicoo cat timp de la revenirea din cic nu se modifica functia/salariu? (vezi toată discuția)
Intoarcerea din cic emanuela_ab emanuela_ab buna ziua, dupa cei 2ani din CIC , cand ma intorc la serviciu , angajatorul este obligat sa-mi pastreze postul max 6luni sau nu? care este temeiul legal (vezi toată discuția)