avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 215 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... concediu de crestere copil in varsta de pana la 2 ani
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

concediu de crestere copil in varsta de pana la 2 ani

la revenirea la vechiul loc de munca dupa efectuarea concediului de crestere a copilului in varsta de pana la 2 ani, este nevoie de o examinare, testare din partea comisiei de promovare din cadrul unitatii ?
Mentionez faptul ca persoana in cauza este economist si a lucrat in cadrul biroului financiar din cadrul unitatii noastre.
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 15:18, 14 Ianuarie 2010
La revenirea din CIC angajatorul nu are dreptul ca timp de 6 luni sa concedieze salariata ptr necorespundere profesionala. Aceasta perioada de 6 luni se considera perioada de readaptare.(art. 76 (3) din CCMUN 2007-2010)
Ultima modificare: Joi, 14 Ianuarie 2010
Isa Radov, Consultant resurse umane
revenirea se face pe acelasi post, aceeasi incadrare etc. deci nu.
Indiferent daca se face sau nu pe acelasi post,perioada de 6 luni se considera perioada de readaptare conform art. 76 (3) din CCM unic la nivel national 2007-2010

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluare activitate dupa cic monicalirca monicalirca As vrea sa stiu daca la reluarea activitatii dupa revenirea din CIC se mai sustine vreun test sau se aplica direct art.17(1) din Legea 330/2009 pentru o ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea din cic emanuela_ab emanuela_ab buna ziua, dupa cei 2ani din CIC , cand ma intorc la serviciu , angajatorul este obligat sa-mi pastreze postul max 6luni sau nu? care este temeiul legal (vezi toată discuția)
Obligatiile angajatorului in momentul intoarcerii din concediul pentru cresterea copilului mbclk11@yahoo.com mbclk11@yahoo.com ma puteti ajuta,va rog, cu un raspuns: care sunt obligatiile angajatorului fata de angajatul caruia i s-a terminat concediul pentru cresterea copiluli? (vezi toată discuția)