avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 904 soluții astăzi

Acum, pe live.avocatnet.ro, are loc evenimentul: Detașări transfrontaliere - abordarea aspectelor practice ale detașărilor în UE și în state terțe

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... salariu dupa cic
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

salariu dupa cic

cat timp de la revenirea din cic nu se modifica functia/salariu?
Cel mai recent răspuns: Angela D , Consultant resurse umane 10:52, 5 Ianuarie 2010
La revenirea din CIC este necesara o ajustare a salariului la nivelul pe care l-ar fi avut salariata daca ar fi fost in activitate.
Daca in cei 2 ani de suspendare grila de salarizare a suportat modificari iar salariul salariatei se afla acum sub grila atunci este necesara aducerea salariului cel putin la nivelul minim grilei.

Functia se poate modifica oricand. Nu exista un minim de termen. Se poate modifica prin act aditional.
Nu exista nici o conditionare in ceea ce priveste functia dar, exista o protejare in ceea ce priveste readaptarea conform CCM unic la nivel national-Art 76(3) Pe o perioadă de minimum 6 luni de la reluarea activităţii, considerată perioadă de readaptare, salariaţii care au beneficiat de concediu de maternitate şi/sau de concediu legal plătit pentru îngrijirea copilului în vârstă de până la 2 ani nu vor putea fi concediaţi pentru motivul de necorespundere profesională prevăzut de Codul muncii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Reluare activitate dupa cic monicalirca monicalirca As vrea sa stiu daca la reluarea activitatii dupa revenirea din CIC se mai sustine vreun test sau se aplica direct art.17(1) din Legea 330/2009 pentru o ... (vezi toată discuția)
Intoarcerea din cic emanuela_ab emanuela_ab buna ziua, dupa cei 2ani din CIC , cand ma intorc la serviciu , angajatorul este obligat sa-mi pastreze postul max 6luni sau nu? care este temeiul legal (vezi toată discuția)
Perioada de dupa incetarea concediului pentru cresterea copilului pana la 2 ani bmadalina bmadalina Buna ziua, m-ar interesa sa stiu daca dupa reintoarcerea la serviciu, angajatorul are vreo obligatie legala de a-mi pastra postul pentru o perioada de 6 luni ... (vezi toată discuția)