avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1072 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale inregistrarea situatiei financiare
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

inregistrarea situatiei financiare

am si eu o intrebare... poate stie cineva raspunsul la ea: este adevarat ca pentru o societate cu cifra de afaceri mai mare de 50.000 euro nu poate inregistra situatia financiara decat un angajat al societatii si nu un imputernicit ? in ce lege este aceasta prevedere?
va multumesc
Cel mai recent răspuns: OANA GORAN , Consilier juridic 13:27, 10 Mai 2007
nu am auzit....dar cu imputernicire ar trebui sa primesca situatiile .....dar o sa fiu atenta la raspunsuri....poate aflu si eu...
unde scrie ca exista un plafon minim sau maxim pentru care se poate inregistra situatia financiara de salariat, cu imputernicire evident?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tva-pfa clyde2010 clyde2010 In adevarul de ieri,miercuri,pg.11-Financiar a aparut un articol despre faptul ca plafonul de 35.000 euro realizat de persoanele care realizeaza venituri/cifre ... (vezi toată discuția)
Tva trimestrial/lunar birsanclaudia birsanclaudia Buna ziua! Am mai deschis subiectul asta dar nu am primit raspunsuri care sa ma lamureasca!Am o situatie mai deosebita: am preluat o societate agricola (SRL) ... (vezi toată discuția)
Pot sa semnez bilant? Sidonia Sidonia Daca sunt angajata la o firma cu cifra de afaceri mai mica de 50000 euro/an si nu sunt contabil autorizat , pot sa semnez bilantul acestei firma? (vezi toată discuția)