As avea o mare rugaminte sa ma ajutati cu un raspuns pertinent legat de o problema de care m-am lovit recent. Acum aproximativ 4 ani am avut o descoperire de card(overdraft) pe cardul de salariu la societatea la care lucram in momentul respectiv. La 6 luni, am plecat in strainatate, intorcandu-ma in tara de cateva luni. Overdraftul respectiv nu a fost rambursat integral in momentul respectiv, iar din spusele unei matusi care locuieste la adresa ce figura pe contractul de overdraft se primise prin noiembrie 2009 o instiintare de la o societ. de recuperare cu un debit de 800 ron. Mentionez ca zilele trecute, m-a instiintat matusa respectiva de o noua somatie cu debit 2200 ron. Suma de care dispuneam ca overdraft la momentul respectiv era de aprox 770 ron si nu era garantata cu nimic, fiind virat pe cardul de salariu de la vremea respectiva.
Spuneti-mi, va rog, daca sa iau sau nu legatura cu cei de la societ de recuperare sau daca cumva din 2006 pana in prezent respectiva datorie a fost prscrisa. Sau daca ar fi vorba de o executare silita in conditiile in care bunuri pe nume propriu nu detin.
Card credit
den71gr
anul trecut in octombrie, am fost la banca sa-mi schimb cardul deoarece trecusera cei doi ani. Am schimbat cardul si am intrebat daca trebuie sa pun limita pe ... (vezi toată discuția)