avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 412 soluții astăzi
Forum Bani şi Afaceri ... Tedinţe imobiliare CUMPARARE TEREN IN CANADA
Discuție deschisă în Tedinţe imobiliare

CUMPARARE TEREN IN CANADA

Buna ziua

:help:

M-am tot interesat insa nu am reusit sa aflu nimic concret. Doresc sa aflu daca un cetatean roman care are drept de rezidenta permanenta in Canada poate cumpara teren pe teritoriul Canadei? Care sunt conditiile pe care acesta ar trebui sa le indeplineasca ?

Va multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters118946 , utilizator 19:30, 1 Februarie 2011
Intrebati la Ambasada Romaniei din Canada. Ei va vor raspunde cu siguranta la intrebarile dvs!
B-)
Succes!
cautati pe forum cu stabilirea in Canada

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Adoptie andre-canada andre-canada Ma aflu in urmatoarea situatie: Am emigrat in Canada, impreuna cu fiica noastra si cu nepotica noastra (fiica fiicei). Nepotica a obtinut statutul de rezident ... (vezi toată discuția)
Documente necesare casatoriei cu un cetatean strain mihaelaak mihaelaak Buna ziua tuturor, M-ar interesa sa stiu ce documente trebuie depuse la oficiul starii civile pentru a incheia o casatorie cu un cetatean strain ce nu face ... (vezi toată discuția)
Cazuri speciale de reabilitare judecatoreasca maddy27ro maddy27ro Sunt noua pe forum si am si eu o problema delicata.... Fratele meu a avut o condamnare la 3 ani de detentie pentru furt calificat din care a executat numai 7 ... (vezi toată discuția)