avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 927 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... drept de cumparare/schimb??sau ma lipsesc?
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

drept de cumparare/schimb??sau ma lipsesc?

Am cumparat la licitatie in 1996 3 cladiri ale Statiei de mecanizare din satul meu=D>initial mi se promisese ca pot lua pamantul in comodare pe 50 de ani.Primaria nu numai ca nu mi-a aprobat contractul,ci peste 2 ani a retrocedat-o nou infiintatului Composesorat urbarial/presedintele acestuia fiind preotul reformat din sat/.Acesta a vrut sa-mi ceara chirie pe trotuarele dintre cele 3 cladiri1000 e/an.Din discutii in discutii cu preotul am convenit ca vom face un schimb de teren,lucru care nu este stipulat in contractul de infiintare al urbarialilor:O.au mai trecut cativa ani ca sa-mi dau seama ca de fapt ma duce cu vorba#-o;ce pot sa fac??????????As fi putut accesa fonduri europene;as fi putut face o pensiune-vadul e extraordinar si deh ,n-am mai facut nimic.CE SA FAC SA OBTIN MACAR DREPTUL DE A FACE CEVA ?

Alte discuții în legătură

Composesorat urbarial paulioja paulioja Buna ziua,Ma interseaza cum sa descurc o situatie in care sant involvat cu o padure urbariala care a fost cumparata de strabunici mei in anul 1892 si tot ... (vezi toată discuția)
Se poate salva un sat? dar mai multe? georgetta9 georgetta9 Satul N. din comuna T. este doar un punct pe hartă, unul dintre sutele de sate ale României, dar pentru cei 1.200 de locuitori locul se numește ... (vezi toată discuția)
Probleme cu un garaj cumparat acum 3 ani, cu jumatate din terenul pe care este construit restituit unei persoane particulare arbune arbune Buna ziua, In urma cu 3 ani am cumparat cu contract de vanzare-cumparare un garaj construit legal pe un teren al Consiliului Local Galati. Ulterior am ... (vezi toată discuția)