in titlul de proprietate este specificata supraf.de 300m patrati iar cand am vrut sa fac schita cadastrala pentru contract de vanzare cumparare sau gasit la acel teren 457m patrati....iar de la primarie nu mi da avizul ..nustiu cum sa intru in legalitate !! multumesc frumos..
nu am inteles ca "aviz" va trebuie de la primarie?!
daca sunteti in intravilan:
aveti titlu de proprietate, act de identitate al proprietarului, certificat fiscal, proces verbal de identificare a limitelor cu vecinii si cel mai important un "autorizat cadastru" care sa va inscrie parcela in CF.
daca sunteti in extravilan : v-ar trebui in plus un "plan de incadrare in tarla" cu semnatura Primarului. Acest plan se obtine prin suprapunerea tarlalei impreuna cu parcelele deja intabulate ( date obtinute de autorizat de la OCPI) cu "conturul parcelei dvs" - aceasta daca in zona nu sunt Planuri Parcelare receptionate de OCPI conform regulamentului.
daca nu le puteti obtine ramane solutia dl avocat ... ( desi... eu v-as recomanda sa mai incercati un "autorizat cadastru"....)
Cadastru intabulare
cerul
Buna ziua!
In urma unei succesiuni am in posesie un teren.Nu reusesc sa gasesc aceasta parcela.Este un teren intravilan si mi se pare normal ca sa existe ... (vezi toată discuția)