avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1015 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Probleme debransare termoficare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Probleme debransare termoficare

Doresc sa ma debransez de la sistemul de termoficare. Locuiesc in craiova iar din 2009 sa dat o hotarare de consiliu local prin care se stabilesc zonele unitare de termoficare. Blocul in care locuiesc se gaseste in astfel de zona iar cei de la regia de termoficare nu vor sa imi dea acordul de debransare. Am cumparat si centrala dar nu stiu ce sa fac. Am auzit ca trebuie contestata acea hotarare. Astept un raspuns. Va multumesc!
Intr-adevar, debransarea este cheia intregii afaceri. Daca ei nu va aproba debransarea, nu va puteti monta CT.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Debransare de la sistemul de termoficare enculescu enculescu Doresc sa ma debransez de la sistemul de termoficare. Locuiesc in craiova iar din 2009 sa dat o hotarare de consiliu local prin care se stabilesc zonele ... (vezi toată discuția)
Debransare termoficare giulyilia giulyilia Buna seara, Locuiesc in Craiova,suntem o familie care dorim sa ne debransam de la Regia de Termoficare pentru montarea unei centrale termice pe gaz.Mentionez ... (vezi toată discuția)
Debransare termoficare nituraducu nituraducu Buna ziua, In cursul zilei de azi am depus o cerere de debransare de la regia de termoficare craiova,iar de acolo mi s-a comunicat ca nu o sa primesc un ... (vezi toată discuția)