avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 960 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... ce se intampla dupa ce am bagat muncitorul in somaj!
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

ce se intampla dupa ce am bagat muncitorul in somaj!

Acum aproximativ 2 luni am bagat in somaj un muncitor pe motiv ca nu m-ai este de munca[nu prea ii placea munca] intre timp am gasit un inlcuitor care chiar i-si da interesul si as dori sa-i fac contract de munca dar nu stiu dupa cat timp pot sa inchei un alt contact de munca,nu as dori sa-mi creez probleme.Tin sa precizez ca in firma am 5 angajati,toti cu contacte de munca in regula.Astept raspuns,va multumesc.
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 06:17, 8 Iunie 2010
va recomand :

www.avocatnet.ro/content/art...
si
www.avocatnet.ro/content/for...

*nu va recomand sa faceti angajari pe acel post (desfiintat fiind) timp de 6 luni
(in cazul concedierii colective- 9 luni)
Ultima modificare: Marți, 8 Iunie 2010
ContSters109653, utilizator
Daca a avut loc o concediere individuala, atunci puteti sa faceti noi angajari .. legea nu prevede nicio interdictie in acest sens .... recomandarile , in acest sens, sunt ca noile angajari sa se faca dupa expirarea termenului de contestatie al deciziei de concediere.
Insa se poate face si in acest termen dar pe alt post.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Concediere pentru motive care nu tin de persoana angajatului!! danbratulex danbratulex Buna ziua !!! In cazul in care am fost concediat pentru motive care nu tin de persoana mea (asa cum este scris in decizia de concediere) ce masuri pot lua ... (vezi toată discuția)
Angajare noua dupa conedierea unui salariat isobelbella isobelbella in cat timp se poate face o angajare pe acelasi post dupa intrarea in somaj a unui angajat? (vezi toată discuția)
Noi angajari efectuate dupa reducerile de personal aemilia aemilia Buna ziua! Ma poate ajuta cineva cu o informatie referitoare la efectuarea de noi angajari in urma reducerilor de personal determinate de desfiintarea ... (vezi toată discuția)