avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1255 soluții astăzi

Joi, 6 februarie, are loc evenimentul: AI Act: De la reglementare la implementare - Ghid practic de conformare pentru companii. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Plangere ITM
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Plangere ITM

Plangerea la ITM impotriva unei societati se face in localitatea de domiciliu al celui care reclama fapta sau in localitatea in care firma isi are sediul social? Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Cornel Vasile , Consilier juridic 17:41, 8 Iunie 2010
incercati la ITM-ul in care isi are sediul social societatea reclamanta.
Se poate depune si la ITM-ul in care aveti domiciliu, insa sesizarea dvs va fi redirectionata pentru rezolvare ITM-ului in a carui raza isi are sediul social angajatorul reclamat.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Neplata salariu mariansorin mariansorin Buna seara! Lucrez la S.C. Cobadi Impex S.R.L. din Targoviste ca inginer instalatii electrice interioare de doua luni si am primit in aceasta perioada doar ... (vezi toată discuția)
Conflict de munca ghe_o ghe_o Am fost angajatul unei firme de paza in perioada 1.04.2013-1.09.2013 care are sediul in Bucuresti iar punctul de lucru a fost judetul Hunedoara.Pe perioada in ... (vezi toată discuția)
Plata concediu de odihna in caz de demisie dianaalessiapop dianaalessiapop sunt angajata la o firma din 12 februarie 2015 si pana in 18 august sunt in concediu medical urmat de demisia mea.ce pot face daca refuza sa imi plateasca ... (vezi toată discuția)