avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 277 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... debransare termica
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

debransare termica

in ultima instanta daca nu mi se aproba am spus ca fac asa....opresc caloriferul contorizat si imi mai pun unul legat la termoteca si tot nu le dau...baniii asa aiurea...;)
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 09:15, 8 Iunie 2010
Chiar daca dispuneti oprirea caloriferului contorizat,sunteti obligat conform contract ,
sa achitati sumele aferente ,inclusiv service
Posibil ,daca se constata si se consemneaza ca detineti suprafata radianta suplimentara fata de solutia tehnica initiala ,sa suportati si alte consecinte
multumesc mult deci ...nu mai stiu cum sa fac....acea documentatie tehnica este pe apartament sau pe scara?
Documentatia tehnica,vizeaza instalatia aferenta intregului imobil,respectiv ,spatii cu destinatia de locuit proprietate privata,cat si parti comune
@nelutody
Ce intelegeti prin termoteca?
Centrala termica pe gaze?
Daca da, atunci montarea acesteia nu se poate face fara
- debransare, incluzand costurile acesteia, cu acordul furnizorului de agent termic
- acordul asociatiei si al vecinilor (sus-jos, lateral);

Numai dupa aceste formalitati indeplinite firma care monteaza CT va face lucrarea
pentru ca, intre altele, furnizorul de gaze cu care veti semna un contract individual de furnizare gaze, cere aceste formalitati indeplinite.

Daca va ganditi sa faceti o instalatie artizanala va riscati viata Dv., a familiei, a vecinilor si va riscati apartamentul si bunurile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Calcul caldura radianta ContSters122354 ContSters122354 cum se poate calcula caldura radianta in functie de nr de elementi de calorifer dintr-un apartament ? trebuie cartea tehnica a blocului daca da de unde se ... (vezi toată discuția)
Centralele de apartament instalate ilegal (?!) m.belu m.belu Daca in apartamentele din condominiu s- au instalat centrale termice proprii, doar pe baza semnaturilor vecinilor de pe orizontala si verticala si doar cu ... (vezi toată discuția)
Probleme cu acordul asociatiei pentru montarea unei centrale alicep alicep Buna dimineata. Ce pot face daca asociatia de LOCATARI(da,mai exista!),de fapt administratorul care face legea la noi in bloc,refuza sa-mi semneze adeverinta ... (vezi toată discuția)