intro zi fara nici un motiv fostul sef mia zis sa plec mia dat salariu si mia spus la revedere nu am putut sami iau cartea de munca pe motiv ca nu e incheiata dupa 3 luni cand am putut sa o iau am vazut ca scria art 61 litera a ce sanse am sa ma mai angajez
Sanse sunt de angajare .. in principiu, angajatorii nu mai tin cont de modul cum a incetat raportul de munca la fostul angajator cand fac noi angajari.
Depinde de breasla, ca informatician, n-am putut sa ma angajez cu concediere disciplinara (nevinovat). De exemplu Oracle, fiindca cer recomandari de la fostul angajator. Cand am reusit sa ma angajez (omitand acest aspect pana cand am semnat contractul), si dupa ce au aflat ca i-am dat in judecata pe fostii francezi (Cora), n-au mai vrut sa-mi dea contract nedeterminat, ci inca 2 luni "de proba" (dupa primele 2 luni "de proba" sa vada cum ma port... Dar am descusut francezii (Alten) si am aflat ca nu aveau de gand sa ma tina dupa cele inca 2 luni, deci i-am refuzat.
In 30 de zile de la comunicarea concedierii o puteti contesta intr-o instanta de litigiu de munca. Daca sunteti nevinovat eu zic sa incercati fiindca sunteti scutit de taxe. Daca aveti posibilitatea angajati un avocat, ar fi bine, daca nu, tot bine, se poate si fara cu niste munca, nu zic ca e usor.
Ii puteti da in judecata daca nu ati depasit 30 de zile de la asa zisa primire a deciziei. Cand ati luat la cunostinta de aceasta decizie? Ati primit ceva prin posta? Pentru ca angajatorul trebuie sa faca dovada ca ati luat cumva la cunostinta de aceasta decizie.Nu semnati nimic, vedeti cu ce data aveti incheiat contractul. Mai reveniti cu intrebari dupa ce aveti aceste elemente.