avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 794 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... drept la somaj
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

drept la somaj

am dreptul la somaj daca sunt trecuta ca asociata la o societate care are activitatea suspendata?societatea nu are nici un fel de activitate, e pe zero
Cel mai recent răspuns: Valeriu TUDOR , Consultant resurse umane 13:21, 8 Iunie 2010
Nu ati precizat ce statut aveti acum. Sunteti salariat? Sau sunteti numai asociat la acea firma?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Srl ramonaalina ramonaalina Sunt actionar unic al unui SRL, care are activitatea suspendata de trei ani. Momentan iau somaj. Intrebarea mea este urmatoarea. Cum imi pot pastra somajul, ... (vezi toată discuția)
Pot sa intru in somaj kajan.barna kajan.barna sunt administrator la o firma cu un asociat 50-50 la suta vtrau sa sa suspendez activitatea pe trei ani si vreau sa intram in somaj amandoi este ... (vezi toată discuția)
Firma cu datorii Marila Marila Întrebarea mea : dacă este un srl pe numele meu ca proprietar (asociat unic), care are f multe datorii la stat (Anaf) şi are suspendat activitatea, pot să ... (vezi toată discuția)