avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 738 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... furt
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

furt

daca un furt....este recunoscut de catre inculpat,sunt predate toate obictele furate la politie iar politia a returnat bunurile inapoi persoanei vatamate iar persoana vatamata este intrebata daca vrea sa mearga cu inculpatul pana in instanta sau daca mai are vro pretentie de la vinovat si i-a declara ca nu .....politia poata singura sa te trimita catre instanta?:">
Ultima modificare: Marți, 8 Iunie 2010
cezar1894, utilizator
Cel mai recent răspuns: Gabriela Mihai , Avocat 06:51, 9 Iunie 2010
Daca este vorba din furt din magazin n-o sa se intample mare lucru.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Furt - se poate retrage plangerea? alex alex alex alex Buna ziua,va rog sa ma sfatuiti intr-o problema . Am o plangere prealabila la politie pentru furt.Am vorbit cu persoana care mi-a depus plangerea si ne-am ... (vezi toată discuția)
Impacarea partilor intr-un proces penal nicolae_1984@yahoo.com nicolae_1984@yahoo.com buna ziua vreau o indrumare de cineva care cunoaste in domeniu.situatia este asa sunt cerecetat penal intr-un dosar de furt din locinta in care am stat cu ... (vezi toată discuția)
Plangere penala furt hemera hemera am facut o plangere penala pentru furt unei persoane care a locuit in casa mea o perioada. mi-au disparut bijuterii si bani, suma fiind foarte mare. daca ... (vezi toată discuția)