avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1081 soluții astăzi

Marți, 4 martie, are loc evenimentul: Politica privind prevenirea hărțuirii la locul de muncă - De la concept la implementare practică. Participă →

Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Indemnizatia pentru cresterea copilului
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Indemnizatia pentru cresterea copilului

Buna ziua,
Cum se calculeaza indemnizatia pentru cresterea copilului? Se calculeaza in functie de ultimile 6luni, sau 12luni?
Daca am in CM 1200RON, cat va fi indemnizatia?
Multumesc anticipat
Cel mai recent răspuns: Picea , utilizator 14:18, 8 Iunie 2010
Se face media veniturilor nete pe cele 12 luni premergatoare nasterii copilului.
Daca am avut o luna de somaj tehnic, se schimba calculul?
pentru acea luna veti aparea cu salariul minim / economie, adica cei 600 lei
Normal ca se schimba, doar nu mai da aceeasi suma:D
2010
ian - somaj tehnic =600ron
feb - 800ron
mar -800ron
april - 800ron
mai -800ron ( 1luna sarcina)
iunie- 1200ron( a 2-a luna)
iulie -1200ron ( a 3-a luna)
august -1200ron (a4-a luna)
septembrie -1200ron (a5-a luna)
octombrie - 1200ron ( a6-a luna)
noiembrie -1200ron (a7-a luna)
decembrie -1200ron (a 8a luna)
2011
ianuarie -1200ron ( a 9-a luna)

Cat va fi indemnizatia?,

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Indemnizatie crestere copil- eleva majora denisse_nico denisse_nico Buna ziua Am 27 ani si sunt eleva a unei scoli postliceale sanitare(cursuri de zi cu frecventa, fara intrerupere) din sept 2014. Sunt insarcinata in 1luna si ... (vezi toată discuția)
Daca esti angajata cu 4h/zi mai poti beneficia de prenatal? my23 my23 Buna ziua,stiu ca pentru a putea beneficia de prenatalul de la stat trebuie sa lucrezi minim 1an la un loc de munca daca esti angajat part time 4h mai este ... (vezi toată discuția)
Indemnizatia de crestere a copilului luisa26 luisa26 intrebarea mea este daca se calculeaza 85% din salarul fiecarei mamici sau este un sla standard fix 600ron. la salarul meu de 950 ron bani in mana cat ar fi ... (vezi toată discuția)