Am o firma suspendata cu 2 asociati. Ma intereseaza ce am nevoie(acte) si cat ar costa sa fac urmatoarele modificari.
1. un asociat cedeaza partile sociale
2. vin alti 4 asociati, unul dintre ei este strain si investeste in firma.
3. schimbare sediu social
4. firma devine activa
Ma intereseaza modul optim(timp si bani) in care pot face aceste modificari.
In cazul asociatilor, trebuie sa fie prezenti la registrul comertului? Sau se face o hotarare in care sunt stipulati noii asociati?
primul lucru pe care il faceti este sa depuneti o hotarare AGA a celor 2 asociati prezenti ca firma isi reia activitatea.
dupa reluarea activitatii puteti face celelalte modificari.
hotarare AGA prin care se aproba: cesiunea, intrarea noilor asociati in societate fiecare cu ce procente, scho'imbarea sediului. faceti act constitutiv actualizat la notar cu noile modificari, asociatii vor da doar declaratii la notar cum ca indeplinesc conditiile sa fie asociati. la ORC ajunge daca merge doar unul sau o alta persoana cu imputernicire.
ca si timp depinde de dvs cat de repede va prezentati la notar cu toate in regula si de ORC cat e de aglomerat, banii din nou doar acolo veti afla taxele pt Monitorul Oficial+taxe la notar.
Preluare firma......
big28
am si eu o intrebare ,ce trebuie sa fac ca sa pot prelua o firma fara datorii si inchis temporar pt ca nu are activitate ,ma intereseaza ce acte am nevoie ce ... (vezi toată discuția)