avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 646 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale vanzare active de catre o SC suspendata
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

vanzare active de catre o SC suspendata

buna ziua!
SC mea si-a suspendat activitatea, insa mai are in patrimoniu un bun mobil pe care acum vrea sa-l vanda. care sunt modalitatile prin care se poate face aceasta vanzare?
multumesc!
Cel mai recent răspuns: Monica H. , Consilier juridic 16:23, 8 Iunie 2010
Pe durata suspendarii, nicio forma de organizare comerciala nu poate avea activitate economica, nu poate obtine venituri si nu poate efectua plati.
In schimb, o societate a carei activitate este suspendata poate face incasari si poate efectua plati pentru serviciile anterioare suspendarii.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Legal sa deschid/inchid firma din 3 in 3 luni bbn_1982 bbn_1982 Buna! Am o problema. Am o firma veche care anii trecuti a "mers" foarte bine avand o cifra de afaceri destul de mare. Anul acesta au scazut vanzarile plus ... (vezi toată discuția)
Cumparare pe o societate suspendata Donhacker Donhacker Buna.M-ar interesa daca se poate achizitiona un auto pe o societate suspendata.Multumesc (vezi toată discuția)
Cand e nevoie de casa de marcat? roxaneagu roxaneagu Sunt o firma de traduceri. Am un client, persoana fizica si am incheiat cu acesta un contract de prestari servicii. El imi livreaza banii prin transfer bancar ... (vezi toată discuția)