avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 471 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale ABILITARE SERVICIU EXTERN
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

ABILITARE SERVICIU EXTERN

Am infiintat in februarie 2010 un SRL cu domeniu de activitate prestare de servicii de protectia muncii. Tot in februarie am depus la Inspectia Muncii dosarul pentru abilitare ca serviciu extern de protectia muncii si pana in prezent am primit numai raspunsuri evazive, ca nu se stie cand se va intruni comisia de abilitare desi conform legii (hg 1425/2006) trebuia sa se intruneasca o data pe trimestru. Ce pot sa fac in situatia aceasta tinand cont ca am cam ajuns la "fundul sacului" cu cheltuielile societatii (contabil, asigurari sociale pentru ca ma obliga sa ma angajez cu carte de munca desi sunt singurul asociat si administrator, impozit forfetar).
Va multumesc.
Cel mai recent răspuns: LUST EXPERT , Consultant fiscal 18:07, 8 Iunie 2010
Daca nu aveti deloc activitate,puteti suspenda temporar sociatatea prin Registru Comertului si puteti solicita de la finante regim derogatoriu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Prestare servicii de securitate si sanatate in munca ady1313 ady1313 Am un SRL din 2003 si vreau sa stiu cum pot sa prestez servicii de SSM daca am facut un curs in domeniu de 80 ore(cod CAEN il am). De ce aprobari am ... (vezi toată discuția)
Pfa Arion Ramona Arion Ramona Buna ziua,revin cu o intrebare si anume: daca am cursul de 80 ore in SSM si lucrez cu norma intreaga la o firma,pot sa ma autorizez ca persoana fizica ... (vezi toată discuția)
Ssm ContSters193759 ContSters193759 Buna ziua, Va scriu pentru ca sunt niste nelamuriri referitoare la cateva prevederi ale HG 1425/2006: - potrivit prevederilor art. 14/b din HG 1425/2006, ... (vezi toată discuția)